Jump to content

SmAcK

Local Operator
 • Мнения

  40
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

SmAcK last won the day on Януари 30 2018

SmAcK had the most liked content!

Обществена Репутация

7 Neutral

Относно SmAcK

 • Рожден ден Декември 12

Последни посетители

602 профилни разглеждания
 1. SmAcK

  Системен abuse

  Нека има тема за провокатори, които влизат само с цел заяждане и abuse. BlackJack е пример за такъв [ Това е от маса време и игнора не работи, защото този постоянно си сменя хоста и ползва VPN. Като го дрънне бота за цензура пак си влиза след 1 минута и продължава да реди и да се мисли за голям хакер. Ако му отговориш пък тръгва той да те report-ва :) Това си е системен abuse и трябва да се обърне внимание. Не е лошо операторите да реагират навреме вместо да чакат и да занимават админите после с глупости от сорта на кой кого напсувал ;)
 2. SmAcK

  Честит Трети март!

  Честит празник на всички! Днес се навършват 140 години от подписването на Санстефанския мирен договор и Освобождението. И помнете: Съединението прави Силата.
 3. SmAcK

  Игра на асоциации

  Адмирация
 4. SmAcK

  Разбъркана дума

  думата беше НЕФТОПРОВОД (позната от нерегистриран във форума потребител) Нова дума: тироонккртнее
 5. SmAcK

  Разбъркана дума

  костилка? Нова дума: ОФРВЕНТООДП
 6. SmAcK

  Разбъркана дума

  диспансер Нова дума: бркааотнс Ако искате правете чисто нова игра, с ясни правила. Само съществителни (без същ. собствени) и без словосъчетания и научна терминология. Българският език си е достатъчно богат и без медицински термини в превод от латински. А и целта на играта не е да спечелим като никой не познае думата, а да си поразмърдаме мозъците.
 7. SmAcK

  Разбъркана дума

  А тази кой я прецака? Оня, глухонемият. хетанрокетфон = Ефект на Хоторн Според автора на това умотворение "Ефект на Хоторн" било дума, съществително при това. Нали и сами се досещате кога втори път някой ще си губи времето да отгатва "думи" като "ефект на Хоторн" ,"Синдром на Даун", "Номера на китайката" и "Не се сърди човече"?
 8. SmAcK

  Разбъркана дума

  Точно затова "наградата" ти е грис. Никой не го обича. Нова дума?
 9. SmAcK

  Разбъркана дума

  Верен отговор. Печелиш паничка грис. (заради късния отговор, иначе шоколадов пудинг )
×