Jump to content


Sign in to follow this  
iliyan

Добавяне на моите уеб чатове към официалните такива в страницата на BGIRC. Също така линкване на сървър irc.abvchat.eu , тъй като покривам изискванията написани в правилата.

Recommended Posts

Здравейте,

Първо да се представя накратко. Казвам се Илиян, имам опит с IRC от 20 години, в момента съм на 35 години, което както ще пресметнете означава че за първи път съм видял IRC на 15 години. Въпреки че не програмирам, се занимавам със системно администриране на Linux системи. Моята страст като цяло са мрежите, а също и удоволствието да изградя нещо от нулата, например тези уеб чатове които направих за да допринеса както на използващите ги, така и на BGIRC мрежата.

И така нека да започна …. Защо казвам да допринеса ? Първото което искам да кажа е, че потребителите ми, които използват моите уеб чатове са нови потребители, тоест това не са хора които са използвали някой от текущите уеб чатове, което автоматично означава преразпределяне на потребители. Моите чатове ги рекламирам чрез рекламни кампании. Ще се убедите сами че съм сериозен и говоря истината. И така … нека да започна точка по точка както сте написали в правилата.

 

 1. В мрежата НЕ СЕ ДОБАВЯТ празни сървъри (сървъри без реални потребители)!

 • Сървърът ми за който кандидаствам [irc.abvchat.eu] със сигурност няма да бъде празен.

 

 1. Всеки нов сървър предложен за линкване СЕ ОДОБРЯВА И ГЛАСУВА от CORE TEAM!

 • Относно тази точка нямам какво да кажа, освен че искренно Ви моля да ми дадете шанс.

 

 1. Всеки новодобавен сървър в мрежата подлежи на тестов период от 1 месец, след което CORE TEAM решават дали собственикът допринася с нещо за мрежата и има ли основания да се присъедини към CORE TEAM!

 • Тук искам да заявя, ДА ще допринеса.

 

 1. Всеки има право да пусне уеб чат към мрежата, като потърси съдействието на администратор и уеб чата бъде описан на отделен сървър и порт.

 • Молбата ми е, да ми линкнете сървъра в тест период, като аз имам нужните знания да си опиша и конфигурирам, както irc сървъра, така и уеб чатовете (qwebirc)(kiwiirc).

 

 1. Всеки уеб чат с над 50 редовни потребителя навлиза в едномесечен тестов период, след което CORE TEAM решават дали собственикът му да се присъедини към CORE TEAM!

 • Имам доста над минималния праг потребители което при тест-линк ясно ще се види.

 

 1. В мрежата НЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ кражби на темплейти, имитация и дублажи на иденти, от вече съществуващи и утвърдени уеб чатове.

 • Не съм копирал нищо и никого.

 

 

Ето адресите на моите уеб чатове:

https://www.abvchat.eu/

 

https://www.abvchat.net/

 

https://www.idov.net/

 

https://lafche.abvhat.eu/

 

В заключение ще кажа следното. Положил съм усилие, и съм се потрудил. Също така съм дал не малко пари за да се случат нещата. Не само рекламата, ами и хостинг за сайтовете и домейните, време което не всеки може да си позволи да отдели. И така ако наистина стоите зад думите си, и това което сте написали като правила, и самите Вие ги спазвате, ще се радвам да се присъединя към екипа Ви и да допринасям за развитието на BGIRC мрежата.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не си губете времето, възможностите и знанията за тази мрежа, в която не важат никакви правила и мнението на обикновения потребител не се зачита.Предложете и се обърнете към други, с които комуникация би била възможна.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...