Jump to content


Valentin

Потребител
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Valentin last won the day on September 6 2020

Valentin had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

3 Followers

About Valentin

 • Birthday 11/06/1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. <<< Глобализацията като неизбежна и необходима част от живота ни >>> *** Канал за чат без правила, но все пак да спазваме добрия тон на разговор 🙂
 2. "Лятото си отива тихо. Също както пътешественик, отправил се към края на невероятно пътешествие.“
 3. Правила на канал #BlackSea 1. Забранени са всякакви обиди и нецензурен език. Нарушителите получават бан. 2. Забранен е всякакъв вид spam/flood. 3. Забранено е писането с големи букви в канал #BlackSea, защото в интернет пространството, както знаете това се смята за повишаване на тон. 4. Забранено е умишленото пречене на играещите в играта. 5. Операторите следят за нарушения в канала. 6. Бан на лична основа е забранен. 7. Ботовете в канала се добавят след обсъждане с собствениците на канала. Канал #BlackSea е за игра, забавление и приятни разговори. Приятно прекарване в канала!
 4. Ако искате да си прекарвате добре, имате свободно време, или ви е скучно, заповядайте в #BlackSea Тук сме весели хора, любители на чата и игрите, споделящи общи интеси и търсещи нови приключения в нета. Спазвайте добрия тон, защото в канала НЕ се толерират обиди!
×
×
 • Create New...