Jump to content


Recommended Posts

Здравейте, скъпи приятели! 

 

abvchat-slogan.jpg

https://abvchat.com

Радостни сме да ви съобщим, че ABV CHAT, е отново онлайн, след около месец отсъствие, в следствие на инциден по вина на нашият хостинг провайдер.


ABV CHAT се завръща по-добър от всякога, с подобрен юзер интерфейс, работеща и надеждна ignore команда базирана на хоста на потребителя, преводи, подобрена четимост и визуализация на никове в каналите, удобни тригъри за смяна на ник клик модове, удобни менюта и диалогови прозорци за комуникация със services, както и подобрени спам филтри. Чата разполага с интегриран вътрешен енджин за разпознаване на различни типове медия като изображения, клипове от youtube или vbox7, които може да гледате по време на вашата чат сесия. Ако желаете може да се насладите и на любимият си жанр музика, слушайки любима радио станция по време на чат. ABV CHAT отново разчита на уникалното по рода си ядро, което ви позволява да чатите в множество канали, без да изпитвате каквито и да е забавяния, лаг или насичания, а това в комбинация с подобрената четимост на текстове и никове го прави изключително подходящ за игрите на тривия или думи..                                                                                               

 

Ако имате някакви технически затруднения, предложения, съвети, молби или откриете бъг, чувствайте се свободни да ни пишете тук !

 

ПРИЯТЕН ЧАТ 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...