Jump to content


Velichko

Потребител
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Velichko last won the day on February 1 2023

Velichko had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте, имам проблем със свързването в абв чат, защото някой от приятелите ми е влизал от лаптопа и нещо е станало и сега нямам достъп и ми изписва: "Грешка при свързването (Closing link: [Z-Lined: merry christmas by bobo])" Бяхте дисконектнат от сървър: Connection to IRC server lost. Много Ви моля да премахнете проблема, за да мога да ползвам чата. Писах съобщения и до други хора и ме посъветваха да ви пиша на вас, като ви обесня подробно за какво става дума. И ми казаха, че е възможно през това IP да е имало някакъв спам, ако не го ползвате само Вие. 
 2. Velichko

  Oplakvane

  Здравейте, писах Ви на лично относно проблем с влизане в чата, но все още не получих отговор, ако може да ми дадете отговор благодаря!
 3. Velichko

  Жалби

  Много Ви благодаря за отговора, ще пусна тема в ЖАЛБИ в потребителския форум!
 4. Velichko

  Жалби

  Здравейте, имам проблем със свързването в абв чат, защото някой от приятелите ми е влизал от лаптопа и нещо е станало и сега нямам достъп и ми изписва: "Грешка при свързването " Бяхте дисконектнат от сървър: Connection to IRC server lost. Много Ви моля да премахнете проблема, за да мога да ползвам чата. Също така ви моля, да премахнте бановете от канали: #30-40, #sex и #Gay. Благодаря Ви предварително! Весело посрещане на празниците. С уважение: Величко Христов
×
×
 • Create New...