Jump to content


Lo6iq

Server Operator
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Lo6iq last won the day on November 19 2021

Lo6iq had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

4 Followers

Recent Profile Visitors

1446 profile views
 1. Lo6iq

  Лафче

  Място за лаф за каквото ви е кеф 😄
 2. Не мисля че точно вие може да определяте кой е пиян и кой не за да имате бан значи има защо темата е приключена заключвам я!
 3. Айпи адреса ти е в списъка на dronebl то си го пише явно е правено нещо през твоя айпи ние няма какво да направим в този случай.
 4. Бъдете по конкретни за кой чат става въпрос? Може да е бил временно недостъпен. В момента всички чатове работят 🙂
 5. За да регистрирате ник използвайте следната команда : /msg ns register password email като на мястото на password пишете вашата парола а на email вашият имейл адрес. След това на имейла ще получите инструкции за потвърждение.
 6. Lo6iq

  Жалби

  това е форум за канал #pleven темата ви не е за тук! Моля пуснете нова тема в ЖАЛБИ в потребителския форум! Весели празници и на вас 🙂
 7. Lo6iq

  Жалби

  Всеки който мисли че е баннат без причина, или нещо друго да пише тук!
 8. ПРАВИЛА ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ 1. Забраняват се всякакви обиди. 2. Неприличните псевдоними в канал Плевен са забранени. В случай на такива бота ги премахва автоматично. 3. Всякакъв вид спам и флууд са забранени и биват наказвани с бан. 4. Обиждане на операторите в канала се наказва с бан! 5. Не се разрешава всякакъв вид инвайт (invite)! 6. Всякакъв вид обяви са забранени! ПРАВИЛА ЗА ОПЕРАТОРИ 1. Операторите следят за реда в канала. 2. Бан по лична причина е напълно забранен. 3. В каналa се допускат само ботове приети от собствениците на канала! Приятен чат на всички!
 9. Lo6iq

  Ban

  Както се вижда от лога който си дал този линк е забранен и всяко негово споделяне води до бан 🙂 махнат ви е бана следващия път внимавайте какви линкове споделяте спамът е забранен. Лека вечер!
 10. Влизате в чата и пишете тази команда: /msg ns register password email на мястото на password вашата парола на мястото на email мейла ви. После чакате да дойде мейл за потвърждение там ще има една команда копирате я така както е в майла и я пишете в чата . ВАЖНО! Командите се пишат с наклонена черта / . Мейлът може да се забави около 15 минути . След като сте регистрирали ника си при всяко влизане в чата трябва да се идентифицирате чрез тази команда: /msg ns id parola
 11. Когато се научите да пишете като нормални хора а не като хванати от гората тогава ще получите и адекватен отговор 🙂
 12. Lo6iq

  Draganov

  Първо как видя че драганов ти е сложил глине като ти няма как да видиш това ? второ 100% съм сигурен че не е без причина и си кажи ника с който влизаш в чата защо се криеш? 🙂 ПС сега виях кой си и не се прави на луд Бонке много добре знаеш защо е бана не се прави на жертва ако обичаш 🙂
 13. аз на 100% но мисля да изчакам черната версия 😄
×
×
 • Create New...