Lo6iq 5 Posted December 11, 2022 Всеки който мисли че е баннат без причина, или нещо друго да пише тук! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velichko 1 Posted December 30, 2022 Здравейте, имам проблем със свързването в абв чат, защото някой от приятелите ми е влизал от лаптопа и нещо е станало и сега нямам достъп и ми изписва: "Грешка при свързването " Бяхте дисконектнат от сървър: Connection to IRC server lost. Много Ви моля да премахнете проблема, за да мога да ползвам чата. Също така ви моля, да премахнте бановете от канали: #30-40, #sex и #Gay. Благодаря Ви предварително! Весело посрещане на празниците. С уважение: Величко Христов Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lo6iq 5 Posted December 30, 2022 това е форум за канал #pleven темата ви не е за тук! Моля пуснете нова тема в ЖАЛБИ в потребителския форум! Весели празници и на вас 🙂 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velichko 1 Posted December 30, 2022 Много Ви благодаря за отговора, ще пусна тема в ЖАЛБИ в потребителския форум! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites